|
コンドウ コユキ
Kondo Koyuki
近藤 小雪 所属 千葉工業大学 先進工学部 生命科学科 職種 助教 |
|
| 言語種別 | 英語 |
| 発行・発表の年月 | 2011/08/10 |
| 形態種別 | 学術雑誌 |
| 査読 | 査読あり |
| 標題 | Inhibitory effect of fermented grape pomace on degranulation in RBL-2H3 cells and an analysis of its active ingredients. |
| 執筆形態 | 共著 |
| 掲載誌名 | Food Science and Technology Research |
| 掲載区分 | 国外 |
| 出版社・発行元 | Food Sci. Technol. Res. |
| 巻・号・頁 | 17,pp.241-250 |
| 担当区分 | 筆頭著者 |
| 著者・共著者 | K. Kondo, K. Nakamura, Y. Hamauzu, T. Kawahara, H. Sansawa, M. Suzuki, H. Yasui |